• Ministria e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit

  Asistent/e Administrativ/e


  • 28 Shtator, 2023
 • Ministria e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit

  Zyrtar/e i/e personelit


  • 28 Shtator, 2023
 • Ministria e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit

  Zyrtar/e çertifikues


  • 28 Shtator, 2023