• OnCall Communications

  Call Agent (10)


  • 30 Tetor, 2022
 • M&Sillosi

  Depoist, Zyrtar në Peshore, Punëtor në Paketim, Punëtor në Ngarkim dhe Shkarkim


  • 15 Tetor, 2022
 • Enhancing Youth Employment (EYE)

  Invitation to Bid (ITB) NT 07-2022 EYE


  • 14 Tetor, 2022