• Pierre Cardin

  Shitës/e


  • 14 Qershor, 2024
 • LB Group

  Shitëse në Dyqan, Agjent i Shitjes (Gjakovë)


  • 15 Qershor, 2024
 • SPAR Kosova

  Arkëtar/e, Sektorist/e, Shitës/e Bakery dhe Delikatesë, Sektorist/e i/e Frutave dhe Perimeve


  • 26 Qershor, 2024
 • Minna Fashion

  Agjent/e i/e Shitjes, Content Creator, Financier/e


  • 11 Qershor, 2024
 • JYSK

  Asistent/e i/e Shitjes (Gjilan, Prishtinë)


  • 14 Qershor, 2024
 • Borek Solutions

  Sales & Data Research Entry Level


  • 26 Qershor, 2024
 • Mr. Bricolage

  Arkatar/e


  • 26 Qershor, 2024
 • Pandora

  Shitëse (Prishtina Mall)


  • 26 Qershor, 2024
 • Super Viva

  Sektorist/e Nate


  • 26 Qershor, 2024
 • Devolli Corporation

  Agjent/e i/e Shitjes


  • 11 Qershor, 2024