• Risk Smart Professional

    Trajnim i Specializuar: Ekzekutimi i Strategjisë në Biznes (sipas mësimeve dhe praktikave të Shkollës së Biznesit në Universitetin e HARVARDIT)


    • 7 Tetor, 2023