• Jaffa Food and Cake

  Shankiste, Arkatare, Hamburgeriste, Kamarier/e


  • 6 Shtator, 2022
 • Jaffa Food and Cake

  Vende të lira të punës (Ferizaj)


  • 6 Shtator, 2022
 • Sonder

  Kuzhiniere (2), Ndihmëse kuzhiniere (2), Kamariera (2), Shankistë (2)


  • 5 Shtator, 2022
 • Sach LLC

  Vende të lira pune


  • 3 Shtator, 2022
 • YLLI PASHTRIKU

  Vende të lira pune (12)


  • 29 Gusht, 2022
 • Flex Gym

  Mirëmbajtëse dhe Shankiste


  • 28 Gusht, 2022
 • Martius Limited

  Vende të lira të punës


  • 26 Gusht, 2022
 • Al Trade Market

  Kamarier/e (2), Shankist/e (2), Pastrues/e (2)


  • 11 Gusht, 2022
 • Pasta Fasta

  Shankiste, Ndihmëse e kuzhinës


  • 22 Gusht, 2022
 • YLLI PASHTRIKU

  Vende të lira të punës (11)


  • 12 Gusht, 2022