• Mama Mantia

  Punëtore në prodhim te brumërave (3), Shitëse (3)


  • 19 Gusht, 2022
 • New Yorker Kosovo

  Sales Assistant (m/f)


  • 2 Shtator, 2022
 • ArtMotion

  Agjent/e i/e Shitjes në Pikën e Shitjes Ferizaj


  • 7 Gusht, 2022
 • RTV 21

  Agjent/e të Marketingut dhe Shitjes (2)


  • 15 Gusht, 2022
 • JYSK

  Asistent/e i/e Shitjes


  • 8 Gusht, 2022
 • Blini

  Vende të lira pune (13)


  • 16 Gusht, 2022
 • Renelual Tahiri Petrol

  Vende të lira pune


  • 14 Gusht, 2022
 • Royal Beverage

  Komercialist për rrjetin e shitjes


  • 10 Gusht, 2022
 • GDS Group

  Delegate Sales Executive (English Speaking)


  • 27 Gusht, 2022
 • Shell Kosova

  Punëtor në Pompë (Veternik)


  • 12 Gusht, 2022