• Komuna e Deçanit

  Drejtor Shkolle


  • 23 Qershor, 2023
 • Spitali i Përgjithshëm në Prizren - SHSKUK

  Zyrtar/e Ligjor/e, Punëtor/e Administrativ/e, Shef i Zyrës për Shërbime


  • 14 Qershor, 2023
 • Qendra Klinike Universitare e Kosovës (QKUK)

  Mjekë Specialist – Ortoped, Kardiokirurg dhe Pulmolog


  • 14 Qershor, 2023
 • Komuna e Lipjanit

  Infermier/e të Përgjithshëm (6)


  • 23 Qershor, 2023
 • Korporata Energjetike e Kosovës

  Inxhinier të Elektroenergjetikës (13), Inxhinier të Elektronikës (9)


  • 16 Qershor, 2023
 • Korporata Energjetike e Kosovës

  Inxhinier te makinerisë (27)(Alb/Eng)


  • 9 Qershor, 2023