• Ministria e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit

  Udhëheqës/e i/e Sektorit të Sigurimit Fizik të Objekteve


  • 23 Mars, 2024
 • Interex

  Sigurim Fizik (4)


  • 10 Mars, 2024
 • Devolli Group

  Roje Objekti


  • 29 Shkurt, 2024