• Digital Diamonds

  Technical Purchaser


  • 11 Maj, 2024
 • TITAN SHARRCEM

  Teknik i Laboratorit të Betonit


  • 14 Prill, 2024
 • Delta Security

  Agjent/e Marketingu (3), Teknik i Montimit të Kamerave (3)


  • 19 Prill, 2024
 • InterAdria

  Teknik i Instalimeve dhe Përkrahjeve në Rrjetat Kabllore


  • 18 Prill, 2024
 • Aztech Electronics

  Vende të lira pune (Prishtinë)


  • 19 Prill, 2024