• Millenium Challenge Corporation

  Njoftim Specifik për Prokurim (Alb/Eng)


  • 9 Tetor, 2023
 • Ruby Solutions

  Agjent/e i/e Qendrës së Thirrjeve Angleze, Gjermane ose Spanjolle (3)


  • 21 Tetor, 2023
 • Fondacioni Kosovar për Shoqëri Civile

  Thirrje për aplikim në akademinë për udhëheqësi në komunitet – Edicioni në Pejë


  • 30 Shtator, 2023
 • CybermaniaKs

  Customer Support Agent


  • 18 Tetor, 2023
 • GG Company

  Agjent/e i/e Thirrjeve (Gjuhë Gjermane)


  • 18 Tetor, 2023
 • Caritas

  Thirrje për Propozime: Çmimi Mjedisor për Shkolla


  • 8 Nëntor, 2023
 • Risk Smart Professional

  Trajnim i Specializuar: Ekzekutimi i Strategjisë në Biznes (sipas mësimeve dhe praktikave të Shkollës së Biznesit në Universitetin e HARVARDIT)


  • 7 Tetor, 2023
 • Instituti për Politika të Punësimit dhe Sociale

  Ftesë për Trajnim nga Fusha e Sigurisë dhe Shëndetit në punë


  • 5 Tetor, 2023