• GRANDE SALLË DASMASH

  Kuzhinier/e për Sallë Dasmash


  • 16 Prill, 2023
 • KosInvest

  Zyrtar Kreditor, Zyrtar Kreditor Junior (2)


  • 23 Mars, 2023
 • Sunny Hill Tech

  Agjent/e të Shitjes në produktin Krankenkasse (Pejë dhe Vushtrri)


  • 31 Mars, 2023