• Sixt Rent a Car

  Officer Pricing (Zyrtar për Çmime)


  • 20 Dhjetor, 2023
 • Mr. Bricolage

  Zyrtar për Marketing


  • 28 Dhjetor, 2023
 • International Business College Mitrovica

  Sekretar i Përgjithshëm, Zyrtar për Prokurim dhe Financa, Zyrtar për Sigurim të Cilësisë, Asistent Administrativ, Zyrtar për Bashkëpunim me Biznese dhe Projekte, Zyrtar për Shërbim të Studentëve


  • 13 Dhjetor, 2023
 • NLB Banka

  Zyrtar i Lartë për Pajtueshmëri


  • 2 Dhjetor, 2023
 • Shkolla Franceze Ndërkombëtare e Prishtinës

  Zyrtar/e të Administratës


  • 19 Dhjetor, 2023