Per partneret tone internacional kerkojme:

 • Account Executive/ Call Agent (10)

Cka kerkojme nga ju?

 • Gjuha gjermane
 • Pervoje te punes ne in- apo outbound
 • Motivim
 • Puna ne ekip

Cka ofrojme ne:

 • Mjedis te sigurte te punes
 • Kontrate e punes
 • Page mbi mesatare ne treg
 • Nje zyre te shkelqyer ne qender te Prishtines
 • Sigurime shendetesore
 • Bonuse
 • High end equipment
 • Mundesi per avancim dhe zhvillim ne pune

Ne pranojme aplikime deri ne daten 30.11.2022 Ne e-mail:

[email protected]

Ose ne nr.

048-557-560

Tagged as: Account Executive, Call agent, Front End Developer, Frontend Developer, JavaScript, Mjedis të sigurtë të punës, Motivim, Team Leader, Work experience, Zitadelle