Hausbrandt  është një kompani Italiane per kaffe e themelar ne vitin 1892 qe ka perfaqesin e vet me aktivitet ne Kosove dhe rajon dhe ne tere boten

Pozita e hapur:

 • Agjent-e  i-e shitjes
 • Servisues per aparata te kaffese

1.Pozita Agjent-e i-e shitjes

 • Detyrat për pozitën agjent i shitjes
 • Menaxhimi me  sektorin e shitjes se caffes
 • Mbikëqyrja e klientëve – bleresve te cafés
 • Këshillimi i klientëve
 • Kontaktimi dhe ofertimi i klientëve të ri
 • Prezantimi i produkteve dhe ofertave
 • Lidhja e kontratave me shfrytezues te aparatave

Kualifikimi

 • Te kete te kryer se paku shkollen e mesme
 • Te jeni komunikues dhe puna me bleresit te jete prioritet
 • Te kete përvojë në fushën shitjes dhe menaxhimit
 • Obligative posedimi me patente shofer

Pergjegjesite

 • Plasimi I produkti ne treg dhe zgjerimi i tregut existues
 • Shitja e kaffe capsulave ne sasi te planifikuara
 • Inkasimi i shitjeve
 • Nenshkrimi I kontratave per secilin shfrytezues te aparatit

2.Pozita  Servisues

 •  Kandidatet duhet te kene  njohuri elementare per rryme dhe mekanike.
 • Per te dy pozitat kandidatet duhet te jene banore te Mitrovices ose Vushtrrise

SI TE APLIKONI?

Na dërgoni CV-n përmes butonit “Apliko Këtu” ose në e-mail: [email protected]

Mundesisht nje foto me CV. Dergoni nje nr kontaktues dhe ne do tju kontaktojme

18.11.2023

Mitrovice

 

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?

Tagged as: Agjent, Agjent i shitjes, Agjente e Shitjes, Ecomex Team, Hausbandt, Mitrovice, retail, serviser, shitje, Vushtrri