Sweden Smart Tech Solution kërkon persona që flasin gjuhën suedeze për të plotësuar pozitën për: 

  • Agjent/e i/e Thirrjeve

Kërkesat tona:

  • Respektimi i rregullave të brendshme të kompanisë
  • Përcjellja e praktikave dhe trajnimeve (Praktika me pagesë)

Cfarë ofrojmë ne:

  • Paga: 700EUR + bonuse
  • Orari: 10:00 – 18:00 (vikend pushim)

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë përmes butonit “Apliko Këtu” 

Email : [email protected]
Numri kontaktues : +38345744448 

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?

Tagged as: Agjent i thirrjeve, Agjent Telefonik, Agjente e Thirrjeve, Call Center, Gjuhe Suedeze, Komunikim, prishtine, Sweden Smart Tech Solution, Thirrje