EA Nordic Sales SH.P.K

Kërkojmë 2 Agjent të Shitjes ne gjuhë suedeze ne Prishtinë

Ofrojmë

  • Page fikse + provizione/bonuse
  • Kontratë sipas ligjit te punës
  • Trajnime
  • Korrektësi
  • Ambient miqësore

Orarin 09:00 – 16:00 (e Shtunë dhe e Diela pushim)

Aplikuesit duhet te flasin gjuhën suedeze rrjedhshëm.Per aplikim na kontaktoni ne email: [email protected]

 

Tagged as: Agjent, Agjente, EA Nordic Sales, Gjuhe Suedeze, prishtine, Shitjes, Telekomunikim