Vendi i punës në:                                       Fushë Kosovë, RKS

Përshkrimi:                                                 Agjent i shitjes – Call Center, 4 pozita (Part Time)

Detyrat/Përgjegjësitë:

  • Informimi dhe këshillimi i pasagjerëve rreth udhëtimit të tyre.
  • Procesimi i rezervimeve për udhëtim dhe produkteve tjera turistike përmes telefoni dhe emaili.
  • Koordinimi, përpunimi dhe mirëmbajta e kontakteve me klientët dhe bashkëpuntorët, B2B dhe B2C.
  • Përgaditja e raporteve të punës.
  • Procesimi i ankesave/kërkesave të pasagjereve.

Kualifikime/Kerkesa:

  • Trajnim profesional në tiketim dhe shitje të biletave sipas standardeve të IATA-s eshtë e dëshirueshme por jo obligative.
  • Gjuha angleze në të folur dhe shkruar është obligative! Gjuha gjermane është aset plotësues.
  • Aftësi të mira komunikuese dhe aftësi të punojë nën presionin e afateve kohore të përcaktuara.
  • Përshtatshmëri për punën në ekip.
  • Punë në turne të ndryshme (shërbim 24- orësh), ditën dhe natën, fundjavë dhe ditë feste.

Data e fundit për aplikim: 23.02.2024

CV-t duhët të jenë me fotografi personale zyrtare, dhe duhët dërguar me email në adresen tonë elektronike: [email protected] 

Vetëm kandidatët që hyjnë në listën e ngushtë do të kontaktohen! 

 

Tagged as: Agjent, Agjent i shitjes, Agjent Telefonik, Air Prishtina, Call Center, Komunikim, retail, shitje