Europrint, është në kërkim të një Agjenti të Shitjes në Terren qe të forcojë ekipin tonë.

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

  • Menaxhimi i marrëdhënieve me klientët ekzistues dhe zhvillimi i kontakteve të reja.
  • Bashkëpunimi ngushtë me ekipin e shitjes dhe të marketingut për të zhvilluar strategjitë e shitjes dhe marketingut.

Kualifikimet:

  • Përvojë pune në fushën e shitjes
  • Aftësi të shkëlqyera komunikimi dhe negociimi në nivel profesional.
  • Aftësi të shkëlqyera organizative dhe menaxhimi kohe.

Orari:

  • 08:30 – 16:30

Mënyra e aplikimit:

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë përmes butonit “Apliko Këtu”, duke dërguar CV në emailin [email protected]

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?

Tagged as: Agjent, Agjent i shitjes, Europrint, Komunikim, prishtine, retail, Sales, shitje