Blendi Shop shpallë konkurs pune për pozitën:

  • Punëtore për Shërbime të Ria-s dhe Ipko-s

Lokacioni: Drenas

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Të ketë aftësi të mira komunikuese.
  • Të ketë njohuri fillestare në kompjuter.
  • Të jetë pozitive gjatë orarit të punës.

Të gjithë të interesuarat mund të aplikojnë duke dërguar CV-të e tyre në email-in: [email protected], përmes numrit kontaktues +38649285485

ose të lajmërohen tek Blendi Shop Drenas.

Tagged as: Agjente, Blendi Shop, Drenas, Komunikim, Pagese, retail, Sales, Sherbim, shitje