Aplikimi bëhet deri më 31.01.2023 përmes Website, duke ndjekur linkun https://kfckosova.com/join-our-team/, përmes email-it [email protected] me titull emrin e restaurantit për të cilin aplikoni, përmes telefonit 0800 21212 dhe në çdo restaurant të KFC Kosova.

 

Tagged as: Anetar Ekipi, Anetare Ekipi, Gastronomi, Kfc, KFC Kosova