Pastao Eatery po na duhen :

  • 1 Arkatar
  • 1 Ndihmës Kuzhinier/e
  • 1 Enëlarës/e
  • Shofer (Part Time dhe Full Time)

Përvoja e punës nuk është e domosdoshme.

Gjindemi në lagje të spitalit, në rrugën Muharrem Fejza.

Të interesuarit mund te aplikojnë përmes butonit ‘Apliko Këtu’ apo na kontaktoni në numrin + 383 44 799 348 permes Viberit me shkrim.

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?

Tagged as: Arkatar, Enelares, Gastronomi, Komunikim, Ndihmes Kuzhinier, Pastao Eatery, prishtine, Restaurant, Sherbim, Shofer, Transport, Vozites