KONKURS  PUNE

Arteg – kërkon të rekrutojë kandidatë të rinjë në këto pozita :

1 Arkatare

2  Sektoriste

Kategoria : Arkatare

Kualifikimet e kërkuara:

1.Përvojë pune në arkë

2.Të mbajë përgjegjësi rreth hyrje/dalje të artikujve në kasë

3.Të respektohet orari I punë

4.Fleksibile dhe e përshtatshme me kërkesat e punës

 

Kategoria : Sektorist/e

Kualifikimet e kërkuara:

1.Përvoj pune në sector

2.Të mirëpres dhe të informojë klientët rreth artikujve / ofertave

3.Të mbajë dhe të përkujdeset për sektorin si dhe të përkujdeset për etiketa & barkode

4.Fleksibil/e dhe i/e përshtatshm/e me kërkesat e punës

Paga e kenaqshme

Ftojmë kandidatët e interesuar të aplikojnë duke dërguar CV në email adressën : [email protected]

Tagged as: Arkatare, Arke, Arteg, prishtine, Sektoriste, shitje