Kipper hap konkurs pune për:

 • Arkëtar/e

Lokacioni:

 • Gilan
 • Lipjan
 • Prishtine

Kualifikimet:

 • Shkollim I mesem
 • Pervoje pune ne sektorin/poziten e kerkuar
 • Njohuri te punes me kompjuter
 • Aftesi te mira komunikative dhe organizative

Pergjegjesite:

 • Regjistrim I artikujve ne arke
 • Mirembajtja e arkes sipas politikave dhe procedurave te kompanise
 • Komunikim pozitiv dhe trajtim adekuat I klienteve
 • Renditja e artikujve ne rafte sipas procedurave te kompanise
 • Kujdesje per pasterine e shitores
 • Aftesi per pune ne ekip

Benefitet:

Paga mujore 390 euro + bonuse.

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?

Tagged as: Arkatar, Gjilan, Kipper, Lipjan, Market, prishtine, retail, shitje