ITKO shpk me seli në ( Magj.Prishtinë-Ferizaj ) 14000 LIPJAN ,
Hap vend të lirë pune për:

 Arkitekt / dizajner i enterierit 

Kualifikimet

 • Diploma Bachelor ose Master.
 • Njohuri në software aplikativ (Sketchup, AutoCad, ArchiCad, 3ds MAX, etj).
 • Përvoja e punes profesionale, minimum 2 vjet.(vetëm aplikuesit me përvojë pune do merren parasysh).
 • Përvojë për dizajnimin e mobiljeve sipas kërkesave të klientëve.
 • Përvojë në matje dhe përgatitje të projektit për prodhim.
 • Njohja e gjuhes Angleze.
 • Patentë shofer i kategorisë B.

Të preferueshme:

 • Njohja e ndonjë gjuhe tjetër të huaj,
 • Aftësi të mira komunikative.
 • Aftësi për të Punuar në grupe.

Tjera

 • Portfolio ( CV, prezentim i punëve individuale), te dergohet ne kete e-mail: [email protected]

Tagged as: ArchiCAD, Arkitekt, Arkitekture, AutoCAD, Dizajn, Dizajner, Dizajner enterieri, ITKO SHPK, Lipjan