DrawUp është një kompani e arkitekturës e specializuar në vizatimet e planeve me partner të standarteve të larta nga e gjithë Europa. DrawUp drejtohet nga profesionistë të nivelit të lartë me shumë eksperiencë në draftimin e projekteve të cilat udhëhiqen nga një ekip divers me lidership të fuqishëm.

DrawUp po kërkon Arkitektë/Draftues të motivuar dhe të etur për zhvillim/mësim dhe përshtatje me aftësi të mira komunikuese dhe bashkëpunuese.

Kualifikimet dhe kompetencat e kërkuara:

 • Të ketë edukim dhe njohuri rreth arkitekturës dhe ndërtimtarisë,
 • Të posedojë njohuri te mira në përdorimin e programit ArchiCad,
 • Të flasë gjuhën Angleze,
 • Qëndrueshmëri në punë,
 • Të jetë entuziast për të mësuar në vazhdimësi për rregulloret dhe ligjet internacionale të ndërtimit,
 • Procesi i projektimit dhe vizatimit të bëhet me vullnet dhe kënaqësi,
 • Të ketë përqendrim dhe përgjegjësi në punë,
 • Aftësi komunikuese dhe bashkëpunuese me ekipin.

Cka ofrojmë ne:

 • Punë në projekte/misione interesante të drejtuara nga kuadër i kualifikuar,
 • Zhvillim në aspektin profesional në nivel internacional,
 • Mundësi bashkëpunimi afatgjatë me vlerësim të lartë për mundin dhe performancën,
 • Njohuri të ndërtimtarisë nga pikpamjet internacionale,
 • Mbikqyrje dhe bashkëpunim me kuadër të kualifikuar nga shtetet lidere në lëminë e arkitekturës dhe ndërtimtarisë,
 • 5 Ditë pune në javë, pushim në ditët e festave zyrtare dhe pushime vjetore,
 • Paisje, programe dhe ambient komod pune,
 • Nivel i lartë profesional në procesin e punës.

Të interesuarit të aplikojnë përmes butonit ‘Apliko Këtu’ ose në email: [email protected]

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?

Tagged as: ArchiCAD, Arkitekt, Arkitekture, Draftues, Draw Up, Ndertimtari