Ne jemi në kërkim të një asistenti/e të shitjes për t’iu bashkuar ekipit tonë miqësorë në Prishtinë, Fushë Kosovë, Podujevë, Ferizaj, Pejë, Mitrovicë.

 

Kjo është një mundësi fantastike për individ të motivuar dhe që punojnë shumë.
A&M Clothes është një kompani e tekstilit, me një rrjet të gjërë të dyqaneve në treg për më shumë se 15 vite.
Ne ofrojmë mundësi shumë të mirë të avancimit dhe arritjes në karrierë, duke mundesuar punë të rregullt afatgjatë me kontratë dhe pagë konkurruese në treg. 

Te interesuarit të aplikojnë permes linkut: bit.ly/3CMCRaB 

Afati për aplikim: 06.04.2023

Tagged as: A&M Clothes, Asistent i Shitjes, Asistente, Ferizaj, Fushe Kosove, Mitrovice, Peje, Podujeve, prishtine, retail, shitje