Pozita: Asistent/e i/e shitjes – JYSK Albi Mall, JYSK Prishtina Mall dhe JYSK Prizren.

Kultura jonë e fortë e ekipit dhe angazhimi i juaj sigurojnë që ditët e punës të jenë sfiduese e argëtuese dhe që ju të keni mundësinë të bëni një ndryshim në JYSK.
Nëse keni aftësi të mira në shitje, shërbim ndaj konsumatorit dhe dëshironi të zhvilloni karrierën tuaj, atëherë aplikoni si Asistent/e i/e shitjes në  JYSK Albi Mall, JYSK Prishtina Mall dhe JYSK Prizren duke dërguar CV-në tuaj në [email protected]të aplikoni përmes butonit “Apliko Këtu” ose plotësoni aplikacionin në dyqanet tona dhe përfitoni nga benefitet që JYSK ofron.

 

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?

Tagged as: Albi Mall, Asistent, Asistent i Shitjes, Asistente e shitjes, JYSK, Komunikim, Prishtina Mall, prishtine, Prizren, retail, Sherbim, shitje