Ne jemi në kërkim të kandidatëve për t’iu bashkuar ekipit tonë miqësorë në Prishtinë, për pozitën:

  • Asistent/e i/e Shitjes / Arkatar

Kjo është një mundësi fantastike për individ të motivua rqë punojnë shumë, kanë pasion modën dhe duke kërkuar për një perspektivë profesionale afatgjatë dhe tërheqëse.

Jack&Jones është brend i njohur ndërkombëtarishtë në tregun e tekstilit, me një rrjet të madh të dyqaneve në tërë botën.

  • Ne ofrojmë mundësi shumë të mirë të avancimit dhe arritjes në karrierë;
  • Pagë tërheqëse dhe konkurruese në treg;
  • Një vend pune komod dhe emocionues ku jeni të rrethuar nga koleksione argëtuese,mode dhe stil të brendeve ndërkombëtare;
  • Një ekip i mirë për të punuar me të;
  • Kurse trajnimi dhe seminare;
  • Zbritje tërheqëse për stafin;

Të interesuarit të aplikojnë përmes linkut: http://bit.ly/3X6i3Fl

Afati për aplikim deri më: 07.03.2024

Tagged as: Arkatar, Asistent, Asistente, Jack&Jones, Komunikim, prishtine, retail, shitje