Detyrat dhe Përgjegjësitë:

  • Të jete i/e e afte ti shërbej klientëve sipas kërkesave te tyre, te jete fleksibile dhe komunikative si me klientët ashtu edhe me koleget, si dhe te jete i gatshëm qe ti siguroj shërbim te shkëlqyer klientëve
  • I/e afte për të ndërtuar raporte të mira me të gjithë klientët dhe për t’i ndihmuar atyre rreth kërkesave dhe ankesave
  • I/e afte për ti siguruar qëndrim të rehatshëm dhe të këndshëm klientëve
  • Kryen punë tjera sipas udhëzimeve të mbikëqyrësit

Kualifikimet:

  • Preferohet të ketë të përfunduar së paku shkollimin e lartë. Njohje e shkëlqyer e gjuhës angleze
  • Preferohet njohja e gjuhes Angleze,
  • Pervoje pune te ngjajshme,

Shkathtësitë:

  • Shkathtësi të shkëlqyera komunikuese verbale dhe në të shkruar
  • Aftësi për të ruajtur informatat konfidenciale
  • Shkathtësi të shkëlqyera organizative
 

Tagged as: Asistent në Magazine, Asistente në Magazine, Gjuha Angleze, magazine, Neptun