POZITA: Asistent i Shitjes

Qyteti: Prishtinë

Lokacioni: Qendra Tregtare – Albi Mall

Pozita: FULL TIME

Dyqani: HOMME the store

www.HommeTheStore.com

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

 • Organizimi i punës ditore
 • Ofrimi i shërbimit ndaj klientëve
 • Të njohë sistemin e shitjes dhe rregulloren e kompanisë
 • Përgjigja e ankesave, kërkesave të klientëve në mënyre profesionale
 • Ruajtja e standardeve dhe përmirësimi i vazhdueshëm i shërbimit ndaj klientëve
 • Detyra të tjera në përputhje me pozitën dhe kërkesat e vendit të punës

Kualifikimet:

 • Përvojë pune si asistent i shitjes ose të ngjajshme
 • Diplomë të shkollës së mesme
 • Njohuri të gjuhës angleze
 • Aftësi të mira organizimi, komunikimi dhe sistemimi
 • T’i përshtatet orarit fleksibil të punës
 • Saktësi dhe vëmendje në detaje të punës
 • Njohuri të Microsoft Office

Dokumentacioni i nevojshëm për aplikim

 • CV

Inkurajohen të gjithë kandidatët e interesuar të cilët i plotësojnë kushtet e cekura më lartë të aplikojnë duke dërguar CV në e-mail adresën [email protected]

Afati i aplikimit është deri me datën 30/06/2024

Tagged as: Albi Mall, Asistent, Asistent i Shitjes, Homme, Komunikim, prishtine, retail, shitje