Bëhuni pjesë e ekipës tonë,

duke dërguar CV apo të dhënat tuaja (Emri, Mbiemri, Nr Telefoni,  Pozita dhe QYTETI) në email adresat përkatëse, apo edhe direkt në pikat tona.

Tagged as: Arketar, Asistent, Depo, Ferizaj, Fushe Kosove, Gjakove, Gjilan, Komunikim, Lc waikiki, LC Waikiki Retail Company, Mitrovice, Peje, Podujeve, Prishtina Mall, prishtine, Prizren, retail, Royal Mall, Sales, shitje, Staf, Vushtrri