Maxx Group hap konkurs për pozitat:

  • Asistent i Shitjeve (Prishtina Mall, Albi Mall & Royal Mall) dhe
  • Online Customer service
  • Marketing assistant
  • Depoist
  • Ecommerce assistant
  • Mirembajtese
  • Asistent i punëve në depo.
  • Visual Merchandiser (VM)

Nëse jeni të interesuar për ndonjërën nga këto pozita dhe dëshironi të bashkëngjiteni me ekipin tonë, ju lutemi dërgoni CV-në tuaj në [email protected] me subject pozitën për të cilën aplikoni.

Tagged as: Asistent, Depo, Depoist, Ecommerce, Marketing Assistant, Maxx group, Merchandiser, Mirembajtese, Online Customer Service, prishtine, retail, shitje