KONKURS

 

Kompania Solid hap konkurs pune për:

  • Asistente e Financave

Detyrat:

  • Regjistron dhe kontrollon faturat mujore të shpenzimeve në programin financiar.
  • Bën regjistrimin e blerjeve vendore.

Mënyra Aplikimit:

Te interesuarit te dergojne CV-n e tyre ne [email protected] ose te kontakojne ne nr e telefonit 045 549 833

Tagged as: Asistent, Asistente, Asistente financave, Ekonomi, Financa, Finance, prishtine, SOLID