TOMMY HILFIGER është rritur në një nga markat më të njohura të stilit të jetesës në botë që ndan frymën e tij gjithëpërfshirëse, të pandershme dhe rinore me konsumatorët në mbarë botën. Hilfiger ka krijuar një mandat të gjatë për të mbështetur komunitetin global të dizajnit dhe ai ka iniciuar bashkëpunime të shumta të kulturës pop nga bota e artit, muzikës, argëtimit, sportit dhe modës.

Për brendin tonë Tommy Hilfiger , ne jemi në kërkim të Asistente të Shitjes për dyqanin tonë në Prishtinë, Albi Mall.

ASISTENTE TË SHITJES

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Mirëpret dhe shërben klientët;
 • Udhëzon klientët dhe jap sugjerime dhe informata rreth produkteve;
 • Shitja e produkteve dhe prezantimi i ofertave;
 • Rregullimi, mirëmbajtja dhe pozicionimi i produkteve sipas standardeve të brendit;
 • Sigurohet që çmimet dhe alarmat e produkteve të jetë të vendosura në produkte. etj

Kualifikimet e kërkuara dhe kriteret:

 • Diplomë të shkollës së mesme;
 • Përvojë pune 1 vjeçare në fushë të ngjashme është përparsi;
 • Të jetë energjik, të ketë vetë iniciativë dhëe kreativitet;
 • Aftësi te shkëlqyera komunikimi;
 • Aftësi për të punuar nën presion dhe me orar fleksibil-
 • Të kete njohuri bazike te gjuhës angleze. etj.

Të gjithë të interesuarit mund të dërgoni CV dhe dokumente mbështetëse në [email protected] deri me datën 16.06.2024

Vetëm kandidatët e përfshirë në listën e ngushtë do të kontaktohen.

Tagged as: Albi Mall, Asistente, Asistente e shitjes, Komunikim, prishtine, retail, Sales, shitje, Tommy Hilfiger