Mundësi Punësimi

Marco Polo’s ofron pozita të hapura të punës në restaurant. 
Ne kemi pozita të hapura pune për:

  • Banakier/e
  • Kamarier/e
  • Kuzhinier
  • Ndihmës/e Kuzhine

Kushtet për aplikim: 

  • Të jetë komunikativ/e dhe serioz në punë
  • Eksperiencë pune së paku  1 vit
  • Të flas gjuhën Shqipe rrjedhshëm (preferohet dhe gjuha Angleze)
  • Të jetë ambicioz/e  dhe i/e motivuar të punoj në një ambient serioz! 

Ju mirëpresim të aplikoni përmes numrit të telefononit +38344497804

Tagged as: Banakier, Gastronomi, Kamarier, Komunikim, Kuzhine, Kuzhinier, Marco Polo's Restaurant, Ndihmes, Ndihmes Kuzhinier, prishtine