Konkurs pune për pozitën: Bileter/e (1)

Kushtet që duhet t’i plotësojë kandidati janë këto:

  • Kontrollimi i biletave dhe orientimi i vizitorëve
  • Gjuha angleze (preferohet, por jo patjetër!)
  • Aftësi të mira për shërbim ndaj klientëve
  • Kontrollimi i sallave dhe mirëmbajtja e tyre

Konkursi të jetë I hapur nga sot 21.03.2024 deri me  09.04.2024.

Ju lusim që CV-të tuaja me fotografi personale t’i dërgoni përmes butonit “Apliko Këtu” ose në këtë e-mail: [email protected]

Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen!

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?

Tagged as: Bileter, Biletere, Cineplexx, Cineplexx International, Komunikim, prishtine, retail, Sales, shitje