Apliko per pune ne Finland!
A keni eksperience si CNC Operator dhe Saldues Metali dhe flisni gjuhen Angleze? Aplikoni duhe derguar CV ne email adresen: [email protected] per punesim ne Finland.
Kerkesat :

  • Kerkojme profesionist me experince pune ne industrit e permedura me se paku 3 deri  5 vjet;
  • Njohuri te Gjuhes Angleze;
  • Aftese te mira komunikimi;
  • Eksperiencë e fortë në saldimin e hekurit të zi 6-60mm (per saldues);
  • Pune ne dy turne;
 

Tagged as: CNC Operator, Finlande, Global Work, Saldues Metali, Training Agency