Fast Food BelAmi shpallë konkurs për këtë pozitë:

Delivery (mbi moshen 18 vjecare)

Kualifikimet dhe përgjegjësitë: 

  • Përvoja e punës si dergues i porosive 
  • Të ketë sjellje të mirë,
  • Të jetë i shpejtë dhe i adaptueshëm në punë me fluks
  • Aftësi për punë ekipore

Cka ofron vendi i punes:

  • 8h pune
  • Shujte ditore nga BelAmi
  • Sigurim aksidental
  • Bonuse

 Mirëmbajtëse

Orari i punes vetem 2 ore, nga 19;00-21;00

Enëlarëse

Orari: nga ora 08:00, 5 orë pune ose 8 orë

Të gjithë të interesuarit mund te aplikojnë përmes butonit APLIKO apo numrit të kontaktit 044133848 ose 049133848 

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?

Tagged as: Belami, Delivery, Enelarese, Gastronomi, Mirembajtese, mirembajtje, prishtine, Shperndarje