Velas & Tina hapë konkurs për pozitat:
  • Depoist 3 (Për gjetjen e mallit, Palimin e mallit)
  • Shofer 2 (Për rajonin Prishtinë dhe Podujevë)
  • Shites në Kompjuter 2
  • Arkatar/e
Përparësi kanë aplikantët me përvojë pune.

Mënyra e aplikimit:
Të gjithë të interesuarit të dërgojnë CV-të në emailin [email protected]

Numri kontaktues: 045 800 807

 

 

Tagged as: Arkatar, Arkatare, Depo, Depoist, prishtine, retail, Shites Online, shitje, Shofer, Velas & Tina