“Depoist” në JYSK Depo Qendrore

Kultura jonë e fortë e ekipit dhe angazhimi i juaj sigurojnë që ditët e punës të jenë sfiduese e argëtuese dhe që ju të keni mundësinë të bëni një ndryshim në JYSK.
Qëllimi ynë kryesor është të ofrojmë rritje dhe mundësi karriere për të gjithë.

Ne e vlerësojmë shumë potencialin tuaj, angazhimin tuaj për zhvillimin personal dhe ambiciet tuaja të karrierës.
Nëse mendoni se jeni personi i duhur, atëherë aplikoni si Depoist në JYSK Depo Qendrore duke dërguar CV-në tuaj përmes butonit “Apliko Këtu”,  në [email protected] ose plotësoni aplikacionin në dyqanin tonë dhe përfitoni nga benefitet që JYSK ofron.
Afati për aplikim: 29.05-15.06.2024

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?

Tagged as: Depo, Depo qendrore, Depoist, Fushe Kosove, JYSK, Logjistike, Transport