Green Salad hap konkurs për plotësimin e pozitave për:

  • Enëlarës/e
  • Shitës/e

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Të jetë pozitive gjatë orarit të punës.
  • Aftësi të mira organizative.

Lokacioni: Albi Mall

Orari i punes: 08:00 – 22:00 (dy ndërrime)

Mënyra e aplikimit:

Të interesuarit mund të aplikojnë duke u lajmëruar në numrin +386 49 237 844 (Viber ose WhatsApp)

Tagged as: Albi Mall, Enelares, Enelarese, Gastronomi, Green Salad, Komunikim, prishtine, Restaurant, Shites, Shitese