Aurora Group, po kërkon Enëlarëse dhe Kamarier të përfshihen në ekipin tonë të përkushtuar.

  • Enëlarëse
  • Kamarier

Kualifikimet:

  • Të jenë pozitivë gjatë orarit të punës
  • Të kenë aftësi të shkëlqyera komunikuese
  • Të kenë aftësi të mira të punës në grup

Rroga: 

Enëlarëse (350EUR)

Kamarier (me marrëveshje)

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë përmes numrit kontaktues: 045-560-570 dhe 048-998-999.

Tagged as: Aurora Group, Enelarese, Gastronomi, Kamarier, prishtine, Restaurant, Sherbim