Smash Burger CO,  është në kërkim të personelit të ri për të bashkëpunuar në skuadrën tonë për pozitat:

  • Hamburgerist/e
  • Arkatar/e
  • Kamarier/e

Kualifikimet e kërkuara:

  • Aftësi të shkëlqyera komunikimi dhe bashkëpunimi
  • Përvojë e mëparshme në fushën e gastronomisë është e preferueshme, por nuk është e domosdoshme
  • Dëshira për të ofruar një përvojë të shkëlqyeshme të klientëve

Lokacioni: Marigona Residence

Mënyra e aplikimit:

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë përmes emailit [email protected] ose numrin  049 196 105 ose +38345800895 (Viber & WhatsApp)

Tagged as: Arkatar, Arkatare, Gastronomi, Hamburgerist, Kamarier, Kamariere, Komunikim, prishtine, retail, Smash Burger CO