Pozita:

Inxhinier(e) i(e) automatikës/mekatronikës

Vendi:

Prishtinë/Ferizaj

Kërkesat:

 • Të ketë përvojë të mjaftueshme në sisteme elektrike dhe mekanike
 • Njohuri të përgjithshme në sisteme automatike
 • Njohuri të përgjithshme teknike në pajisjet që i ofron kompania, kryesisht nga prodhuesi Delta https://www.deltaww.com/en-US/index, por edhe prodhues të tjerë
 • Të bëjë vizita dhe takime të vazhdueshme në terren nëpër fabrika dhe kompani të ndryshme duke identifikuar kërkesat dhe ofruar zgjidhje përmes pajisjeve të cilat kompania i ofron.
 • Të organizoj dhe mbajë trajnime për përdorimin e pajisjeve
 • Të prezantoj produktet nëpër panaire kombëtare dhe ndërkombëtare (kryesisht Shqipëri)
 • Të punoj në zyre dhe terren
 • Të punoj jashtë orarit nëse ka nevojë
 • Njohuri të gjuhës angleze
 • Të ketë patent shoferi valid

Dokumentacioni:

 • CV – ja

Orari i punës:

 • I plotë

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë përmes butonit “Apliko Këtu” ose në email: [email protected]

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?

Tagged as: Automatike, Hitermel, Inxhinier, Inxhiniere, Inxhinieri, Mekanike, Mekatronike, Prezantim, Sisteme elektrike