Nëse dëshironi të punoni në projektet më të mëdha elektrike në Kosovë dhe më tej, ju ftojmë të aplikoni për pozitat:

  • Inxhinier i elektroteknikes, drejtimi elektroenergjetik me përvoj pune 3 Vjeçare
  • Inxhinier i elektroteknikes, drejtimi elektroenergjetik praktikant/e i/e cili/a ështe në perfundimt të studimeve ose i/e diplomuar.

Vendi i punës: Prishtinë

Orari i punës: E Hëne – E premte, 08:00-17:00

Aplikimi mund të bëhet duke na shkruar mesazh (chat) ose duke telefonuar në: +38348700900 nga ora 08:00-17:00

Konkursi do të jetë i hapur deri me 16.02.2024

 

Tagged as: El tech, Elektroteknike, Intern, Inxhinier, Inxhiniere, Inxhinieri, Praktikant, Praktikante, Praktike, prishtine