MES – e cila është kompani Zvicërrane, është në kërkim për Inxhinierë Elektrik për të bashkëpunuar me ekipin tonë të pasionuar

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Zhvillimi dhe mbikqyrja e projekteve elektrike në të gjitha fazat, nga planifikimi në implementim.
 • Bashkëpunimi i ngushtë me ekipet tjera për të siguruar koordinimin e duhur dhe efikasitetin në projektet e përbashkëta.
 • Konceptimi dhe planifikimi i projekteve diellore, duke përfshirë sistemet Solar/Photovoltaik

Kualifikimet:

 • Diploma në Inxhinieri Elektrike ose fusha të ngjashme.
 • Përvojë pune relevante në fushën e inxhinierisë elektrike.
 • Aftësi të shkëlqyera komunikimi dhe bashkëpunimi.

Përfitimet:

 • Pagesë të mirë
 • Vendi i punës: Prishtinë, Gjilan, Home Office
 • mundësia e hapjes e një dege të re në Prishtinë ose Gjilan me kompaninë tonë MES
 • Në kujdesemi për të gjitha gjërat që ju nevojiten për pune, si për ambientin e plotë të punës, programet dhe më shumë
 • Trajnimi në programet dhe gjërat e nevojshme për Zvicerr, nga ana jone me pagesë të plotë

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë duke dërguar CV në [email protected]

Tagged as: Elektrike, Engineer, Engineering, Gjilan, Inxhinier, Inxhinier i Elektrikes, Inxhinieri, MES, prishtine