Kompania e ndertimtarise ” REXHA ” SHPK, adresa ne fshatin Barileve – Prishtine, shpall konkurs per :
Inxhinier te ndertimtarise ( drejtimi konstruktiv ) 
Kandidati duhet te plotesoje keto kushte :
  • Te kete te perfunduar fakultetin e ndertimtarise ( drejtimi konstruktiv ) , bachelor ose master  ,
  • Pervoje pune ne ekzekutimin dhe mbikqyrjen e projekteve ( ndertim te larte dhe te ulet ),
  • Te kete njohuri ne pergaditjen e paramasave,
  • Te kete njohuri ne pergaditjen e librit ndertimor dhe ditarit te punes,
  • Te jete komunikativ,
  • Te kete njohuri ne programet ARCHICAD dhe AUTOCAD
SI TE APLIKONI :
  • CV- ne tuaj e dergoni ne e-mail adresen: [email protected]
  • Kopjen e diplomes,
  • Kopje te certifikatave te trajnimeve, referencave…
Vetem kandidatet te cilet do te perzgjidhen ne listen e ngushte do te ftohen per interviste! 
Mirepresim aplikimin tuaj!

Tagged as: ArchiCAD, AutoCAD, Barileve, Inxhinier, Inxhinier i Ndertimtarise, Inxhinieri, Ndertimtari, prishtine, Rexha Shpk