Restaurant Ginger Coffe Bar & Eatery Albi Mall Prishtinë shpallë konkurs për këto pozita:

  • Kamarier (2)
  • Shankist/e (2)

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Aftësi të mira komunikimi;
  • Aftësi të mira prezantuese të shërbimeve dhe produkteve;
  • Respektimi i rregullave në punë;
  • Përvoja e domosdoshme, sipas vendit të punës;
  • T’i përshtatet orarit fleksibil të punës;
  • Të ketë aftësi të mira organizimi.

Të ketë saktësi dhe vëmendje në detaje të punës

Kontakti +38345775588 Viber ose Whatsapp

Tagged as: Albi Mall, Gastronomi, Ginger Coffee Bar and Eatery, Kamarier, Komunikim, organizim, prishtine, Restaurant, Shankist, Sherbim