Mundesi punësimi në Austri në Hoteleri me kontrate pune për 6 muaj me mundësi vazhdeimi 

  Akomodimi mbulohet nga Kompania       

  DETYRAT DHE PERGJEGJESIT

  • PRANIMI I POROSIVE DHE SHËRBIMI I KLIENTËVE ME NJË QASJE MIQËSORE DHE PROFESIONALE
  • SIGURIM I NJË ATMOSFERE TË KËNDSHME DHE TË REHATSHME PËR KLIENTËT 
  • KUJDESET PËR PËRGADITJEN E TAVOLINAVE. 
  • NDIMON NË MBLEDHJEN E POROSIVE DHE SHËRBIMI I USHQIMIT DHE PIJEVE

  KUALIFIIKIMET DHE KRITERET E NEVOJSHME

  • SHKOLLIMI I MESEM GASTRONOMI,
  • NJOHJA SHUMË E MIRË E PUNËS ME KOMPJUTER
  • NJOHJA E GJUHËS ANGLEZE DHE GJERMANE PËRPARSI, 
  • KOMUNIKIM I SHKEQYESHEM DHE AFTÊSI NJÊREZORE 
  • PËRPARSI ME PËRVOJË PUNE NË GASTRONOMI

APLIKIMI DUHET TE BEHET ONLINE DUKE DERGUAR:

CV-NE TUAJ PERMES BUTONIT “APLIKO KETU” OSE E-MAIL TEK: [email protected]

NE SUBJEKT TE SHENOHET POZITA PER TE CILEN APLIKONI.

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?

Tagged as: Austri, Gastronomi, Jashte Vendit, Kamarier, Schlafmeile Traunsee, Sherbim