Salt Bistro shpallë konkurs për këto pozita pune:
  • Kamarier/e

Kërkesat:

  • Njohuri elementare në lëminë perkatese;
  • I/e  përgjegjshëm/e, komunikues/e dhe bashkëpunues/e;

Të interesuarit/at të dergojne CV-në në këtë email adrese: [email protected] apo te kontaktojne ne numrin e telefonit 044 985 582

Tagged as: Fushe Kosove, Gastronomi, Kamarier, Kamariere, Salt Bistro